Müzik uygulaması · Uncategorized

Meditasyon Müziği

Meditation Music

Senin transandantal meditasyon ile Meditasyon Müzikleri dinlendirici ve yoga.

Dinlendirici müzik ve yoga müzikleri Meditasyon Müzikleri uygulamasi, bir transandantal meditasyon sırasında rahatlayın. Enstrümantal sakinleştirici müzik ve dinlenmek ve farkındalık ulaşmak için günlük meditasyon yapmak hafif müzik yardım. Hem yeni başlayanlar ve deneyimli meditasyon tüketicilerin uygulamasi tadını çıkarabilirsiniz.

HERKES IÇIN DIKKATLI MEDITASYON MÜZIKLERI UYGULAMASI

Her gün kendi kaos vardır. Iş ve toplantılar, tarihler ve görevleri arasında, zaman sahip sakin olmaya ve huzurlu zor olabilir. Günlük taahhütler arasında meditasyon itin, ya da zaman varken daha uzun bir meditasyon seansı için otur. dinlendirici müzik edelim ve doğa sesleri sizi taşımak – yalnızca bir an için – Zen bir yere. Eğer oynamayı yoga sakinleştirici müzik, teşekkür iyileşmesi – bölümünde, Meditasyon Müzikleri uygulaması evinizin veya ofisinizin konforunda bu deneyimi yardımcı olur.

MEDITASYON MÜZIKLERI ÖZELLIKLERI:

– Meditasyon için her melodi bir aydınlatıcı alıntı
– Rahatça oturun ve anında enstrümantal Meditasyon Müzikleri dinlemek
– Eğer farkındalığın ve maneviyat tam devlet ulaşmak veya uykuya zaman ayarlayın zamanlayıcı otomatik olarak yoga müzikleri durdurmak için
– Yüksek kaliteli ses kayıtları – En iyi koleksiyon, elle toplanan meditasyon müzik
– SD kart üzerinde Meditasyon Müzikleri yükleyin
– Sık Kullanılanlara Ekle
– Telefon arka planda dinlendirici müzik
– Sadece en kaliteli sakinleştirici müzik ve doğa sesleri
– Online modu yalnızca (Wi-Fi önerilir)

Meditasyon için çalışıyoruz büyük dikkat dağıtıcı biri başınızın üzerinden çalışan rastgele düşünceler vardır. Senin aklını düşüncelerini iterek beceri ve pratik gerektirir. Ne olursa olsun, bir acemi veya deneyimli bir yogi, olmak size farkındalık ve barışa ulaşmak için yardımcı olacak duymak için gidiyoruz yoga dinlendirici müzik. Bacaklarınızı çapraz, rahatça oturup gözlerinizi kapatın ve huzur sizin yer almak için, ruhsal uyum ulaşmak için transandantal meditasyonu başlatın.

Senin transandantal meditasyon yenin ile Meditasyon Müzikleri dinlendirici ve yoga.

Bir süre gerçek dünya bırakın. Sadece her gün bir kaç dakika gerekir ve yakında stres ve anksiyete eriyip olduğunu keşfedebilir.

Leave a comment